Бившият защитник на Олимпик Марсилия Патрис Евра за пореден път показа, че няма намерение да се отказва от футбола и смята да се завърне с гръм и трясък.

Патрис Евра няма намерения да спира с футбола, валят оферти към него

Както е известно той бе изгонен от клуба и изваден от европейските клубни турнири до края на сезона, след като си позволи да изрита фен на марсилци преди мача от Лига Европа срещу Витория Гимараеш.

Въпреки индидента, който беляза иначе изключително оптимистичния Евра, той няма никакво намерение да спира с футбола. Френският защитник публикува видео на официалния си профил в “Инстаграм”, заснето в Обединените Арабски Емирства, в което е впрегнал всичките си усили и… тегли джип. Също така той даде обещание да стане още по-добър и да продължи да работи върху уменията си.

Футболна Европа изрита "каратеката" Евра за 7 месеца

"Щастлив понеделник. Понякога животът изглежда наистина тежък, но трябва да продължиш да се усмихваш и разбира се, да обичаш тази игра. Кълна се в Бога, че ще се върна по-силен от всякога. Винаги пази положителната енергия, не бъди мързелив. Не знам какво правите точно сега, но аз тегля джип, защото искам да бъда по-добър, отколкото преди. Аз идвам, момчета!”, каза усмихнатият Патрис Евра.