Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери заяви, че клубът е наясно кой опитва да всее напрежение в отбора. Въпреки това наставникът на парижани не разкри за кого точно става въпрос.

Както е известно, френските медии излязоха с информация, че има сериозен конфликт в тима мрежи аржентинци и уругвайци. Вчера пък капитанът на парижани Тиаго Силва сподели пред журналисти, че Хавиер Пасторе иска да си ходи.

Капитанът на ПСЖ: Пасторе иска да напусне

“Щастлив съм с играчите, с които разполагам. След мача Силва излезе да говори пред медиите. Всеки е свободен да говори. Трябва да продължим да работим и да сме позитивни”, каза Емери.

“Тиаго Силва каза това, което чувства в момента. Важно е да запазим спокойствие. За мен най-важни са мачовете. Кавани поднови тренировки и ще видим дали ще играе”, допълни наставникът на парижани. 

Ако досега нямаше, скандалът около Пасторе вече е факт

“Силен колектив сме и мислим за предстоящите срещи. Клубът има опит с такива ситуации, аз също. Вижте, в Испания пишат, че Неймар отива в Реал Мадрид, но това не ни безпокои. Знаем кой иска да предизвика трусове в ПСЖ, но ние знаем как да се защитаваме”, заяви още Емери.