Отборът на Марсилия спечели с 3:1 при домакинството на Страсбург в осминафинал от Купата на Франция. С голове за отбора на Андре-Вилаш Боаш се очетоха Бона Сар, Димитри Пайе и Бубакар Камара. За гостите почетно попадение отбеляза Бенжамен Корне. 

След бавно начало на срещата  в 32-та минута все пак марсилци нанесоха първи удар. След страхотен индивидуален пробив през центъра на защита на Страсбург Бона Сар прониза Бингуру Камара за 1:0. Десете минути по-късно домакините получиха възможност да изпълнят дузпа. Зад топката застана Пайе, който не сгреши за 2:0. 

В началото на второто полувреме все пак гостите стигнаха до попадение. След центриране отдясно Кевин Зой стреля, но ударът му беше спасен от Стив Манданда. При добавката обаче безпощаден беше Корне, който намали до 1:2. 

С буквално последното изритване на топката в срещата Марсилия си подпечата успеха. След бърза контратака Димитри Пайе намери Камара, който с премерен изстрел от границата на наказателното поле намери долния десен ъгъл на вратата на Бингуру Камара за крайното 3:1.