Наставникът на Пари Сен Жермен Лоран Блан е изключително доволен от победата над Монако на четвъртфиналите за Купата на Франция. Това позволява на парижани да продължават да пазят шансове за успех във всички турнири, в които се състезават. 

Освен за Купата на страната, те са на финал за Купата на Лигата, борят се за лидерската позиция в Лига 1, а са и на осминафиналите в Шампионската лига в гладиаторска битка с Челси. Първият мач на "Парк де Пренс" завърши 1:1, а другата седмица двата тима играят в Лондон. 

"Няма никаква сигурност за нищо, но важното е, че продължаваме да имаме шансове да спечелим всичко. Най-хубавото за мен е, че от началото на годината играем на всеки три дни с всякакви съперници и винаги сме по-добри от тях, въпреки че не печелим постоянно."

"Срещу Монако снощи създадохме много положения, което не е за подценяване срещу отбор, който е изключително силен в защита. Няма да си позволим да подценяваме никого и затова сега не мислим за Шампионската лига, а за предстоящия ни мач с Ланс", сподели Блан.