Играчът на Манчестър Юнайтед Патрис Евра изрази вярата си, че една загуба на Арсенал би отворила пробойните в бронята на „артилеристите”.

Топчиите” започнаха сезона много добре - със седем победи и един равен. С този резултат те се намират на две точки пред „червените дяволи” във временното класиране, като са и с мач по-малко.

„Няма никакво съмнение, че Арсенал се намира в много по-добра форма, отколкото миналата година. Струва ми се обаче, че когато тимът претърпи първото си поражение, ще можем да преценим, колко са добри всъщност. Важно е как ще реагират при тази ситуация”, каза Евра.

„Ние не започнахме кампанията по най-добрия начин, но показахме, че притежаваме сила и характер и започнахме да побеждаваме без да инкасираме голове в нашата врата. Докато Арсенал не допусне първото си поражение, ние трябва да печелим абсолютно всяка среща”, продължи играчът от „Олд Трафорд”.

„Никога не съм играл с по-доби защитници от Рио Фърдинанд и Неманя Видич. Изключително сме доволни от работата в отбрана. Чувстваме се все по-уверени с всеки изминал мач, в който не получаваме попадение”, призна още Патрис пред „Sun”.