Мениджърът на Уест Хем Джанфранко Дзола заяви преди градското дерби с Тотнъм, че „шпорите” спокойно могат да се преборят за едно от първите четири места във Висшата лига през този сезон.

„Много съм впечатлен от това, което прави Тотнъм от началото на кампанията. Това е един превъзходен отбор”, каза наставникът на „чуковете”.

„Мисля, че „шпорите” са толкова добри колкото и водещите тимове, сигурен съм, че ще се борят с тях за първите места в класирането. Но все пак не бива да се забравя, че Тотнъм похарчи 60 милиона евро за трансфери”, продължи Дзола.

„Трябва да поздравя Хари Реднап, който свърши страхотна, страхотна работа. Гледах отбора срещу Ливърпул миналия уикенд, останах много впечатлен. Очаква ни труден мач”, каза още мениджърът на Уест Хем.

„Тотнъм подобри значително представянето си, но това е нормално, когато харчиш пари за качествени състезатели. Изглежда и организацията в отбора е много добра. Същото може да се каже и за настроението, с което играят футболистите”, завърши Джанфранко Дзола.