Поредната футболна съпруга лъсна на страниците на мъжко списание. Певицата Юлия Началова, която по стечение на обстоятелствата живее заедно с полузащитника на ЦСКА Москва Евгени Алдонин, показа прелести за руското издание на Maxim.

 

27-годишната красавица се реши на тази смела крачка, само година, след като роди момиченце. Сега, след като отново възвърна формата си, певицата реши да участва в откровена фотосесия, след която не остана много скрито-покрито

Освен познания в шоубизнеса, атрактивната певица демонстрира такива и във футбола и дори изрази надежди, че „армейците” съвсем скоро ще се изкачат по-нагоре в класирането на руското първенство. В момента ЦСКА заема осмо място в таблицата и е на девет точки от лидера Рубин Казан.

 

„Хубавата жена може само да вдъхновява мъжа си. Разбира се, а не съм експерт във футбола, даже и не гледах футбол преди да срещна Женя. Според мен обаче, има още какво да се желае от националния ни отбор”, сподели Юлия Началова.

 

На въпрос, дали би се жертвала, ако утре наставникът на ЦСКА реши да спре секса на футболистите, за да се постигат по-големи успехи, певицата отговори: „Заради руския футбол не бих се жертвала, още повече, че съпругът ми често пътува по лагери и дълго време не мога да го видя. Съвсем друго е обаче сега, защото по всяко време мога да хвана самолета и да отида при него, и дори няма да е необходимо да съобщаваме на треньора.”