Бившият капитан на Манчестър Юн. и на Англия Уейн Руни заспал като пън в хотелска стая, в която той и негов съотборник поканили 27-годишна жена след 7-часов запой из барове във Ванкувър, пише в. "Сън" в нова серия разкрития за подвизите на нападателя на Ди Си Юнайтед. Миналата седмица изданието повдигна завесата над бурното алкохолно парти с отбора след загуба в първенството. 
 
Сега вече е цитирана една от героините в оргията - 27-годишната брюнетка Кара Гранадос, която била поканена в стая в хотела "Hyatt Regency" в 5,30 ч. сутринта от Руни и друг футболист, чието име не се съобщава.
 
По думите й англичанинът и четирима негови съотборници останали по боксерки пред 3 момичета за зрелищно плацикане в джакузито в апартамента на един от барманите.
 
"Боксерките му бяха много тесни, бяха сини, мисля че на Калвин Клайн", впечатлила се 27-годишната Кара.
 
Себераздаването на Уейн му се отразило и той заспал като пън за най-важната част - бурния секс с Кара, останала насаме със съотборника му. "Беше луда вечер, Уейн толкова яко купонясваше с останалите, беше много интензивно", споделя Кара пред "Сън", вероятно срещу солиден хонорар.
 
"Уейн определено му отпусна края, беше в отлично настроение. Мисля, че той просто искаше да се почувства като нормален пич на нощен купон, а не като прочута личност".
 
Кара изтъкна, че след като Руни заспал в хотелската стая, тя си легнала с неговия съотборник. 
 
Закачката започнала в един бар, където масата на нейната компания се оказала до масата на футболистите. Кара увери, че не им обръщала внимание, докато не поляла с чашата си един от тях и тогава започнали да си бъбрят.
 
"Нямах и представя кой изобщо е Уейн Руни, но някой подшушна, че той е фамозен футболист", спомня си 27-годишната брюнетка. В бара Руни бе заснет как разговаря задушевно с друга брюнетка с впити черни кожени панталони, обгърнал кръста й с ръка. Впоследствие 33-годишната футболна звезда увери, че тя е била "просто една от многото невинно поискали автографи".
 
Кара обаче преценява ситуацията доста по-различно. "Изглеждаха сякаш са много близки, тя определено флиртуваше. Не я видях да му взима автограф!"
 
"Сън" припомня досегашните извънбрачни изцепки на Руни с каки и проститутки, за които се знае. През 2004 г. тийнейджърът изневерил на съпругата си Колийн с проститутка на име Шарлот Глоувър. Освен това той направил посещение в бардак в родния си град Ливърпул, където бил обгрижен от опитната 48-годишна кака Патриша Тиърни и от по-младата от нея Джина Маккарик (37 г.), почти 2 пъти по-възрастна от него.
 
През юли 2009 г. компаньонката Джени Томпсън гръмна с признанието, че Уейн преспал с нея само месец преди раждането на първия му син Кай. През 2011 г. пък се разбра за тройка в състав Уейн Руни, Джени Томпсън и проститутката Хелън У