Колийн Рууни замина за САЩ само няколко часа, след като медиите в Англия гръмнаха за поредната изневяра на футболиста. Нападателят бе спипан с мистериозна брюнетка след 7-часов запой във Ванкувър.

Рууни прекарва последните си седмици в Ди Си Юнайтед, чиято собственост е в момента. Англичанинът ще напусне клуба след няколко месеца, след като сезонът е Мейджър Лийг Сокър приключи. Рууни вече подписа договор с английския Дарби Каунти, където ще има ролята на играещ треньор за „овните”. Контарктът му влиза в сила януари.

ГАЛЕРИЯ

След поредната изцепка на футболиста обаче, не е изключено той да се завърне преждевременно на Острова. Именно с тази цел е заминала съпругата му Колийн. Тя ще се опита да прекрати преждевременно договора на Рууни с Ди Си Юнайетд, в опит да прибере похотливия си съпруг у дома.

Това е поредният случай, в който Рууни е хванат в крачка, като преди няколко месеца дори се заговори, че двамата с Колийн са пред развод именно заради слабите ангели на футболиста. Тогава двамата се сдобриха, но сега не е ясно каква ще бъде развръзката. Папараци забелязаха, че Колийн пътува без брачната халка...