Коледа е един от най-прекрасните празници през годината, заради създаването на уютна семейна обстановка. Една от най-популярните фамилии в света, тази на Дейвид и Виктория Бекъм също планира да прекара наближаващите дни в компанията на най-близките хора. Не само Дейвид и Виктория като двойка, а заедно с четирите си деца – Бруклин (19 години), Ромео (16), Круз (13) и Харпър (7).

Малко преди Коледа семейство Бекъм посети селище, което много наподобява приказната Лампандия, но се намира във Великобритания. Това приказно зимно селище е пълно с джуджета и всякакви коледни предизвикателства.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So much fun ❤️ @laplanduk

Публикация, споделена от ROMEO (@romeobeckham) на

Приказните истории и задачи са навсякъде. А всеки възрастен там забравя, че е такъв и може да бъде дете. 43-годишният Дейвид Бекъм също изостави предразсъдъците и се позабавлява с обитателите на селцето.

Семейството имаше възможността да се срещне и с Дядо Коледа, а малката Харпър изглежда беше най-развълнувана от всички. След като провериха списъка с писмата, всички позираха за групова снимка.

Дейвид Бекъм, както и децата, дори декорираха коледни сладки.

Част от останалите посетители също не пропуснаха да се снимат с Дейвид Бекъм и семейството му. Сред посетителите беше и сестрата на Дейвид Бекъм.