Звездата на английския футбол Дейвид Бекъм попадна под сериозен обстрел в САЩ, след като публикува снимка в социалните мрежи. Нещо, което по нашите ширини се възприема за нормално, зад Океана се оказа голям проблем.

Бившият играч пусна фотос, на който се вижда как целува 7-годишната си дъщеря Харпър по устните.

Дейвид Бекъм беше укорен, заради това, че си позволява подобни „волности“. Според други обаче, това е много сладък момент, който показва любовта между баща и дъщеря.

Потребителите в Инстаграм са различни, както и техните мнения. „Как можеш да целуваш това малко момиче по устните“, пише друг от потребителите.

Трети добавя: „Не бива по устните, по бузите трябва.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Christmas is coming 🎅🏼 Let’s go skate ♥️

Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham) на

Звездата от американския футбол Том Брейди обаче е сред онези популярни личности, които защитиха Дейвид Бекъм. „Баща и дъщеря. Толкова е сладко!“

Том Брейди има опит в подобни ситуации, след като самият той беше нападнат, заради целувка по устните към своя син Джак, запечатана за документален филм.

Семейство Бекъм и друг път са си навличали гнева на феновете, след като са демонстрирали близост със своите деца. Преди известно време Виктория получи много критики, защото пусна снимка с дъщеря си Харпър, на която я целува по същия начин, по време на петия рожден ден на детето.

Малко по-късно Дейвид Бекъм намери добре да се защити, като сподели: „Целувам всичките си деца по устните. Може би само Бруклин не, но той вече е на 18 и може да го намери за малко странно. Но аз съм привързан към децата си.“

Дейвид и Виктория Бекъм са женени от 19 години и имат трима синове – Бруклин, Ромео и Круз, и една дъщеря Харпър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I mean come on how cute are these 2 😍😍♥️♥️ @brooklynbeckham #HarperSeven photo credit DAD 📷

Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham) на