След развода на Роман Абрамович се появиха редица спекулации за новата (стара) любов в живота на собственика на Челси. Според английските таблоиди Дария Жукова е главната причина за раздялата на милиардера със съпругата му.

Според слуховете, любовната история започнала през февруари миналата година, малко след като Даша била представена като приятелка на Марат Сафин.

Според една от версиите, Абрамович се е запознал с нея на вечеря, организирана от бащата на Дария – бизнесменът Александър Жуков. Според друга – губернаторът на Чукотка и Даша е събрал интересът към футбола. Двамата се запознали след една от победите на Челси, а след това са били често забелязвани заедно в ложите на стадионите.

През есента на 2006 година за пръв път се заговори за развода на олигарха. Тогава Даша бързо напусна Лондон и на няколко пъти бе фотографирана заедно с тенисиста Марат Сафин.

Не след дълго обаче, отново е била забелязана в Париж в компанията на Роман Абрамович.

В Лондон Жукова притежава апартамент на стойност 3 млн. долара. Спосание „Vogue” животът на рускинята е определен като „стремителен”: тя е студентка по хомеопатия в Англия и паралелно с това е моделиер. Преди година заедно с дъщерята на друг милионер Жукова стратира производство на собствена марка дрехи под името Kova&T. Тя е собственичка на няколко бутика в Париж, Лондон и Лос Анжелис.

Самата Дария Жукова все още пази дълбоко мълчание за връзката си с Абрамович и не е пожелала да коментира развода на собственика на Челси.