В края на миналия месец футболистът на Сао Пауло Даниел Кореа Фрейтас бе убит по изключително брутален начин.

След полицейското разследване, основният заподозрян за убийството на играча е бизнесменът Едисон Бритес Жуниор, който е заснет от улична камера как бяга от местопрестъплението, където бе открито тялото на футболиста на Сао Пауло.

Животът на Фрейтас е отнет по изключително брутален начин. Тялото му е открито почти обезглавено, а гениталиите му са били отрязани.

Бизнесменът твърди в интервю излъчено по телевизионния канал „Bandeirantes“, че е заварил футболиста на Сао Пауло в неговия дом, в опит да изнасили жена му.

„Когато отворих врата на моя дом, го заварих върху жена ми, докато тя крещеше за помощ. Това, което направих би сторил всеки друг човек на мое място. Аз бих постъпил и защитил всяка една друга жена в Бразилия. Това можеше да бъде вашата дъщеря, сестра, майка или съпруга. В случая бе моята съпруга Крис, с която сме женени от 20 години. Жената, на която съм посветил живота си и съм се заклел, че винаги ще обичам и уважавам“, коментира Бритес Жуниор.

Бизнесменът отрича да е убил футболиста на Сао Пауло. Твърди, че го е качил на колата си, след което го е изхвърлил на няколко километра от дома си.

„Медиите твърдят много неща. Жена ми никога не е имала нищо с Даниел, нито дъщеря ми е имала нещо общо с него. Винаги има слухове, но се появи истината. Искам всички, които гледат това интервю да помислят какво ще направят, за да запазят морала на своето семейство и да помогнат на една крехка жена“, добави той.

„Попречих на това измамно чудовище да изнасили моята жена“, продължи бизнесменът.

Дъщерята на Бритес Жуниор потвърди версията на своя баща.

„Бяхме организирали парти, а аз отидох да се забавлявам с мой приятел в съседната стая. Няколко секунди по-късно започнаха да се чуват писъци. Когато баща ми отвори вратата, Даниел се не нахвърлил върху майка ми и се опитваше да я изнасили. Майка ми крещеше, а той не каза нищо. Срещах се с него преди по-малко от година, но не съм имала никаква връзка с него“, заяви дъщерята на бизнесмена.

Полицейското разследване продължава, а един свидетел потвърждава, че е видял как Бритес Жуниор е поставил футболиста на Сао Пауло в своя багажник и е държал нож в ръка.

Също така се изяснява дали футболистът се е опитал да изнасили майката на момичето. В WhatsApp на телефона на играча има съобщение, в което той пише, че е отишъл да прави „секс с майката на рожденичката“ и последващи съобщения, в които той пише „аз правих секс с нея“, придружени с няколко изображения, на които присъства и жената.

Играч на Сао Пауло убит по особено жесток начин