Приятно ми е, аз съм кака ви ВувуЗелка. Живея в Южна Африка и оставащите дни до края на Световното първенство ще прекарам заедно с вас и Gong.bg. На галено ми викат Вуву, защото от малка имам голяма уста. Зелка пък станах, след като родих шестте си деца. Но, да си дойдем на думата. Любопитните теми, които понякога остават скрити или може би са прекалено видни за всички останали, можете да научите тук.

Слагайте слушалките и да се позабавляваме! Напоследък дразнещият шум от вувузелите утихна, но сега отново ще „разлаем кучетата”. Ако ви е мъчно, че докато четете сайта Gong.bg не можете да слушате жуженето на прословутите тръби, сега ще поправим тази нередност. Нещо повече, ще ви предложим вариант, с който можете да скроите приятна шега на чувствителните към вувузели уши.

http://www.vuvuzela-time.co.uk/gong.bg

Съветът на Кака ви Вувузелка: купете си своя вувузела и ще се убедите, че ревът от телевизора вече няма да ви дразни. Сега една тайна: Никой в сайта Gong.bg не може да извади истинския звук от вувузелата. Не могат да духат като хората. Между другото децибелите отговарят на звука, при който мишките абортират, затова в ЮАР си нямаме проблем с гризачите. И ако няма откъде да си купите собствена, свалете си собствена: