Приятно ми е, аз съм кака ви ВувуЗелка. Живея в Южна Африка и оставащите три седмици от Световното първенство ще прекарам заедно с вас и Gong.bg. На галено ми викат Вуву, защото от малка имам голяма уста. Зелка пък станах, след като родих шестте си деца. Но, да си дойдем на думата. Любопитните теми, които понякога остават скрити или може би са прекалено видни за всички останали, можете да научите тук.

Кака ви ВувуЗелка много обича да се разхожда, но половината неща в ЮАР са като този път, популярен сред местните като пътя, който води до... никъде. Проектът за магистралата в Кейптаун е от 1960 година и е част от околовръстната концепция, която обаче спряна през 1977 година. Основната причина за това е, че мостът или по-точно пътят не може да бъде оправдан от гледна точка на нуждите на движението. Е, има слухове, че не са били откупени земите от собствениците, но... вече са минали толкова години, че никой не помни.

Незавършеният мост, който сега си има и гигантска вувузела обаче, е част от атракциите на града. Гигантската вувузела сега е рекламен експонат на Hyundai и звучи при всеки гол на Мондиал 2010.