Дойде време и за четвъртия кръг от Китайската Суперлига, а в каналите на Mtel Sport в дните петък и събота може да се насладите на най-интересните мачове от програмата за този кръг.

В петъчния ден (30 март) от 14:35 часа стартира двубоя между Тиендзин Цюензиен и Гуанджоу Евърграндe. Гостите стартираха кампанията с две победи и поражение, заемайки едва 4-ото място в класирането с актив от 6 точки. 

Домакините от своя страна имат победа и две поражения и с актив от едва 3 точки са на 11-ата позиция в класирането.

От старта на шампионата Тиендзин участва в доста резултатни мачове, а Гуанджоу, след като стартира с поражение в първия кръг в градското дерби с Гуанджоу Р&Ф с 4:5, се справи със съпротивата на Чанчун и Хенан, като в същото време от последните си 5 мача има само 1 поражение на старта.

Очакванията са за успех на момчетата на Фабио Канаваро, а като голмайстор се очертава бразилецът Алан, който има 6 попадения от началото на сезона. С 3 гола втори в тази класация на голмайсторите е друг бразилец Рикардо Гулар.

Със сигурност наставникът на домакините португалецът Пауло Соуса е подготвил изненади на своя съперник, а най-голямата заплаха е нападателят Антони Модесте, който е с 3 гола от началота на първенството.

Всичко около мача и самия двубой може да наблюдавате в ефира на Mtel Sport.

В съботния ден със същия начален час 14:35 часа стартира двубоят между Пекин Гуоан и Пекин Рене. Изправят се шестият и десетият в подреждането като в това градско дерби всичко е възможно.

Гуоан имат два успеха от старта и имат 6 точки, докато съперникът им е записал победа, равенство и поражение и има голова разлика от 3:3.

Гуоан стартира с поражение срещу Шандонг с 0:3 далеч от дома, но след това отново при гостувания надделя над Джангсу и Далиен, като двубоят в събота ще е първото домакинство на тима от старта на първенството, което ще накара тимът да зарадва феновете си.

Пекин Рене стартира с поражение, после надделя над Тяндзин с 2:1 отново дареч от дома, направи 1:1 с Чанчун, а сегашния мач ще им е четвърти пореден извън домашното съоръжение.

При успех на Гуоан тимът ще се приближи до челните места, а в същото време и символичните гости със сигурност ще окажат съпротива на съперника. При Пекин Рене е ясно, че те допускат трудно попадения, но и трудно вкарват като във всяка среща до този момент са вкарали и допуснали средно по попадение.

Кой ще спечели битката между двата тима и дали ще има победител може да станеле свидетели, ако сте в ефира на Mtel Sport в съботния ден (31 март) от 14:35 часа.