Даниел Димов си вкара автогол при равенството на  Макаби Петах Тиква 4:4 в гостуване срещу Макаби Нетаня. Отборът  на бившия халф на Левски и Черно море остана на предпоследното  място в генералното класиране след втория кръг, като зад него е  само градският съперник Апоел Петах Тиква. 

В 15-та минута на мача нападателят Оларенваю Кайоде се откъсна  сам срещу вратаря на Макаби Петах Тиква и се опита да го  заобиколи от външната страна, но Димов догони нападателя и  подложи крак, за да изчисти топката. За лош късмет на българина  обаче, тя излъга стража на Макаби, тръгна към далечния ъгъл и се търкулна бавно в мрежата на гостите. При попадението останаха  съмнения дали Димов, или пък Кайоде е докоснал за последно  топката, но намесата на българина промени нейното движение по  терена.

Отборът от Петах Тиква съумя да изравни с не по-малко куриозен  гол в 21-та минута, когато Ювал Якобович стреля от около 30  метра, а топката мина между краката на вратаря на Нетаня за 1:1. 

Моментално обаче грешка допусна и стражът от другата страна на  терена, който фаулира съперников играч в наказателното поле и Макаби Нетаня възстанови аванса си от наказателен удар,  реализиран от Еран Леви. До края на първото полувреме падна само един гол - дело на  Давид Бен Даян в 44-та минута за 2:2. През второто полувреме  обаче домакините от Нетаня вкараха бързи две попадения, а  гостите от Петах Тиква изравниха до 4:4 късно в мача./БТА