Трансферната цел на българския ЦСКА от това лято Йохан Воскамп вкара забележителните осем гола в един мач при победата на своя Спарта Ротердам над Омниуърлд.

Двубоя, който бе част от втория кръг на втория ешелон на холандския футбол приключи при резултат 12:1, а след него Спарта е на върха в класирането.

Воскамп, който в Холандия е смятан за истинска голова машина, започна рецитала си още в 5-ата минута, когато откри в полза на домакините. Няколко минути по-късно гостите от Омниуърлд останаха и с човек по-малко на терена, което допълнително улесни задачата на Спарта.

До края на първата част резултатът стана 6:0, а Воскамп се разписа още четири пъти. За 2:0 точен от дузпата бе Кнол. През второто полувреме Йохан Воскамп се разписа още три пъти, за да оформи актива си за цели 8 попадения. Почетния гол за гостите дойде при резултат 12:0, осем минути преди края.

През изминалия сезон Воскамп бе част от тима на Хелмонд Спорт, където реализира 22 гола в 33 мача. Нападателят се смяташе за резервен вариант за ЦСКА, ако преговорите с ирландеца Килиън Шеридън бяха пропаднали. В крайна сметка договор с „червените” подписа бившият футболист на Селтик.