Футболът не е игра на живот и смърт, той е много повече. Тази максима за пореден път се доказа малко след финала за Купата на Колумбия между Хуниор и Атлетико Насионал. Вторите спечелиха отличието и това доведе буквално до лудост и отчаяние противниковата агитка. 

Когато капитанът на Атлетико Насионал Мигел Анхел Борха се радваше с трофея и позираше с него за снимки със семейството си, той беше наръган от полудяла от мъка фенка на противника. Жената се промъкна с макетно ножче до него в тълпата от фотографи и семейство и го заби в тялото му. 

В интерес на истината, именно струпването на хора около Борха е спасило живота му и всъщност той се отърва само с малка рана. По всяка вероятност фенката, която е определяна в Колумбия като "луда", ще бъде задържана. 

"Някаква жена с екип на Хуниор влезе на терена с острие в ръка и се приближи до мен и семейството ми. Само ме поряза, но остави белег у мен за цял живот. За щастие, Бог бдеше над мен и ме спаси", сподели веднага след инцидента капитанът на Атлетико Насионал. 

Видео от този недопустим случай можете да видите във видеото по-надолу.