От Селтик публикуваха в канала си в Youtube забавно видео от пресконференцията на мениджъра Нийл Ленън, която е прекъсната на два пъти от упорито звънящ телефон.

Мобилният апарат е поставен с функцията на диктофон пред Ленън, за да записва изказването му, но неговият собственик - журналист на име Майкъл, е забравил да изключи звука на устройството и то започва да звъни усилено.

Ленън с усмивка вдига телефона и опитва да проведе разговор, но изненаданата дама от отсрещната страна на линията чува непознат глас и бързо затваря, мислейки, че е набрала грешен номер, след което звъни втори път и отново прекъсва брифинга на наставника.

Бившият съотборник на Стилиян Петров в Селтик обаче отново вдига чуждия телефон, като този път първо пита въпросния репортер Майкъл какво е името на жена му и той съобщава, че нейното име е Шарън.

„Шарън, Шарън, ще спреш ли да прекъсваш пресконференцията ми, ако обичаш. Аз съм Нийл Ленън. О'кей?“, с усмивка заяви Ленън при второто обаждане, с което предизвика още по-бурен смях в присъстващите в залата журналисти и пресконференцията продължи нормално.