Привлеченият от Ливърпул това лято вратар на Бешикташ – Лорис Кариус, най-вероятно ще изкара известен период на пейката, прогнозира турското издание „Фотомач”.

25-годишният германец бе преотстъпен за следващите 2 години в истанбулския гранд и дотук се очертаваше като титулярния избор по рамката. Комичният гол, който получи срещу Малмьо в Лига Европа преди паузата за националните отбори, обаче доведе до серия критики към стража. Отделно от това той беше титуляр и в следващия мач – 2:2 срещу Коняспор, в който тимът изпусна победата заради изравнителен гол дълбоко в продълженията.

Вижте ТУК голямата издънка на вратаря при 0:2 от Малмьо!

Треньорът на Бешикташ Шенол Гюнеш счита, че е редно да свали напрежението от Кариус, като го остави за известно време на пейката. „Фотомач” прогнозира, че със сигурност бившият играч на Майнц 05 няма да пази в следващия европейски мач срещу Генк у дома. Преди това обаче „черните орли” имат шампионатен мач срещу Гьозтепе, за когото не е ясно на кой от вратарите си опитния специалист ще гласува доверие.

Дотук в турското първенство Кариус има 5 участия, 35-годишният Толга Зенгин има 2 срещи, а една е получил 20-годишният младок Утку Ювакуран.