Наставникът на Марибор Дарко Миланич заяви, че очаква труден мач срещу Левски. Както е известно, двата състава се изправят един срещу друг в среща-реванш от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

Двубоят е в четвъртък, 21 юли, от 20.00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Развитието на битката ще може да проследите в сайта Gong.bg и на честотите на Дарик радио.

„Очаквам труден мач. Разбира се, опонентът ще бъде агресивен. Очаквам да се получат празни пространства, когато съперникът ни атакува. Те ще имат мотивация и от публиката си“, започна Миланич.

„Не мисля, че има фаворит след първия мач. Резултатът от първата среща бе 0:0. Нищо не се е променило от първия мач. Предстоят още 90 минути. Надявам се да сме краен победител“, каза специалистът.

„Те са анализирали нашата игра, ние тяхната. Те знаят кои са нашите качества. Няма да има постоянни атаки. По-скоро ще се надлъгваме. Ние знаем за нас, че свършихме добра работа в защита в първия двубой, но има какво още да подобряваме. Отборът е готов да спечели мача. Но ще бъде трудено. Левски ще е у дома си. Те ще разчитат и на подкрепата от публиката си“.

„Ще дадем максимума от себе си утре. Позитивни и мотивирани сме за предстоящата среща“, отбеляза специалистът.  

Миливое Новакович и Дарко Миланич

източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев