Лудогорец вече намери мястото си в следващия кръг на Шампионската лига и побърза да пожелае успех на останалите български участници в евротурнирите Левски и Берое. Те играят реванши срещу Марибор и ХИК Хелзинки в Лига Европа в четвъртък, като все още таят надежди да продължат напред. 

В същото време, разградчани благодариха на феновете си за подкрепата в Подгорица срещу местния Младост. Над 200 привърженици на родния шампион пътуваха до Черна гора, за да подкрепят тима си. 

"Ръководството, треньорите и футболистите на Лудогорец изказват своята благодарност към феновете на тима, които пропътуваха разстоянието до столицата на Черна гора Подгорица и подкрепиха любимците си срещу Младост."

"Както преди седмица в Разград, привържениците застанаха зад отбора и спомогнаха за крайния успех над съперника, с който поредната еврокампания започна отлично. Нямаме съмнение, че с подкрепата на верните ни привърженици Лудогорец има всички шансове да запише още един силен сезон в Европа и да радва феновете на футбола в България."

"Лудогорец пожелава успех на Левски и Берое в реваншите срещу Марибор и ХИК. Не се съмняваме, че след резултатите от първите срещи двата отбора имат реалните шансове да продължат напред в турнира. Стискаме им палци!", написаха от Лудогорец в сайта си.