Положението в солунския гранд ПАОК не е никак спокойно в последните дни. Вътрешните сътресения в клуба са доста големи заради наставника Игор Тудор, пишат гръцките медии. 

Според редица от тях, членове на висшето ръководство на клуба планират да подадат оставките си пред собственика Иван Савидис заради несъгласието си с водената от хърватина политика. Те дори са поставили въпроса ребром пред богаташа - или те си тръгват, или треньорът, пише местният сайт "Етнос". 

Игор Тудор доста често е подлаган на критики, че отборът му е трагичен, въпреки огромните инвестиции на Савидис. Най-голямата от тях е привличането на Димитър Бербатов през септември миналата година, но българинът е забит на пейката. 

Бербо с шанс да пребори санкцията си

В последните два мача на ПАОК обаче нападателят беше наказан. Той трябваше да изгори и за голямото дерби с Олимпиакос през уикенда на "Караискакис". "Черно-белите" обаче обжалваха санкцията му и късно снощи един двубой от нея падна и Бербо ще бъде на линия за големия сблъсък. 

Той беше привлечен именно с идеята да се появява в такива битки и да ги решава с класата си. Но в последния подобен мач - срещу АЕК - беше оставен на пейката и се появи след почивката. Тогава българинът беше изключително изнервен, а в края си изкара и червен картон, заради който първоначално беше санкциониран за три двубоя за удар без топка. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS