Последният мач от първенството на Израел между отборите от Тел Авив Апоел и Макаби (3:0) бе помрачен от масов бой между феновете. Полицията задържа 20 души по време на безредиците. Първият съдийски сигнал на мача бе даден под плътна димна завеса, а след няколко минути съдията бе принуден да прекрати двубоя за известно време.

В самия край на срещата един от запалянковците на Апоел изскочи на терена и хвърли димна бомбичка в публиката на Макаби, след това се опита да нанесе удар върху футболист от противниковия отбор.

Това отприщи страстите на терена и започнал масов бой на тревата между играчи от двата тима, както и на трибуните. В следствие на мелето бе изгонен един от футболистите на Макаби. След като всички се успокоиха мачът все пак бе доигран, но гостите довършиха срещата с десет души, тъй като червен картон получи още един играч за грубо влизане в краката на противников футболист.

Още преди около 20 дни шампионът на Израел бе ясен. Бейтар Йерусалим спечели титлата за пети път в историята си, след като местната футболна федерация реши да отнеме две точки от актива на Макаби Тел Авив заради финансови нередности.