Нападателят на Анжи Махачкала Самуел Ето'о заяви при първото си интервю на руска земя, че парите за него не са най-важното нещо. Според самия футболист, който вече е играч на дегестанския клуб, той ще може дебютира за новия си тим още в следващия кръг на местното първенство срещу отбора на Ростов, в който съветник е Христо Стоичков.

„Проектът на Анжи е много интересен. Винаги в живота съм се опитвал да бъда щастлив. Сега също съм много щастлив. Не си поставям цели относно головете, които ще вкарам“, сподели Самуел Ето'о.

„Като футболист спечелих всичко възможно. Сега имам шанса да измина пътя от А до Я, а това ми е много интересно. За Анжи са ми разказвали много играчи. Знам, че в този отбор е Роберто Карлос, с който играх в началото на кариерата си“, добави още камерунецът пред местните медии.

„Парите за мен не са най-важното нещо. Това е част от футбола. Заминах от Камерун, за да бъда щастлив и на направя щастливи всички хора около мен. Имам и благотворителен фонд в помощ на бедните деца на Камерун“, коментира нападателят, който до скоро носи екипа на Интер.

От летището в Москва Самуел Ето'о отиде директно на базата на Анжи в Кратово, където е предвидена тренировка за тази вечер. В петък звездата на тима ще отпътува заедно с отбора за мача с Ростов.