Футболната легенда Ромарио направи интересни признания в пространно интервю за бразилското издание O Globo. Той разкри, че един от най-популярните стадиони в света – „Маракана” – виждал не само феноменалните му финтове, но и е бил сцена на секс подвизите му.

„Веднъж, след мач, трябваше да остана заради допинг тест, и приятелката ми ме чакаше. Всички други си тръгнаха, остана само портиерът, и ние се възползвахме,” разказва Ромарио. Случката се развила след мач на неговия Вашко да Гама срещу Коринтианс.

Друга скандална история с Ромарио също включва жена – той избягал от лагер на националния отбор, за да утоли сексуалните си страсти. „Беше по време на Копа Америка, през 1997 година, в Боливия. След първия ни мач избягах от лагера, за да бъда с жена,” обяснява без свян бившият национал на Селесао.

Ромарио обаче отрече историята, която бе разпространена преди Световното първенство през 2002 година. Тогава съотборниците на кариоката раздуха, че е правил секс със стюардеса преди мача на Бразилия с Уругвай от квалификациите.

„Знам тази история, но не отговаря на истината. Стюардесата обаче бе доста надарена,” отбелязва екс-нападателят.