Легендата на бразилския футбол Ромарио сложи край на активната си футболна кариера преди няколко дни, но все още не е готов да напусне светлините на прожекторите и направи някои поразителни разкрития.

Нападателят, който има 1000 гола на сметката си сподели пред медиите в родината си, че е правил секс на самолет, по време на полет с националния отбор на Бразилия, като добави, че е по-добър от Пеле.

„Направих го в началото на кариерата ми за националния тим, при едно от първите ми пътувания. Не си спомням точно кога беше. Мисля, че отивахме към Швейцария, останалото е история”, сподели Ромарио пред местна телевизия.

Въпреки че се отказа от играта, Ромарио показа, че не е загубил някои от типичните си черти, една от които е голямото самочувствие.

Световният шампион от 1994 година заяви, че няма по-добър от него в наказателното поле на противника, като заяви, че е по-добър от другия идол на футбола в БразилияПеле.

„Тъй като никога не съм го виждал да играе, считам, че съм по-добър от него”, обясни 42-годишният Ромарио и продължи, „Разбира се, знам също, че има само един Пеле, само един Марадона и само един Ромарио, а последният е уникален, няма дубликат. Не виждам някой, който може да ме наследи. В наказателното поле, просто нямаше по-добър от мен.”

Ромарио разкри още в дългото интервю, че сексът в самолета не е изолиран случай, като разкри, че често е нарушавал дисциплината на отбора. „Винаги бягах от хотелите, в които отсядахме. Например в мача ни с Уругвай през 1993 година, напуснах нашия хотел и отидох да нощувам в друг”, сподели легендата, като изброи още няколко случая, в които се е делил от съотборниците си.