Бившият футболист на Левски Дарко Тасевски изненада половинката си Ромина Тасевска с романтична вечеря в луксозен ресторант по случай рождения ѝ ден. Двамата отбелязаха хубавия повод в интимна атмосфера на 59-я етаж на най-високата сграда в Банкок, а по-късно Тасевски, който в момента играе в Тайланд (Банкок Глас), публикува снимка, в профила си в една от социалните мрежи.

Симпатичното младо семейство позира с доловим блясък в очите, израз на голямата любов, която изпитват един към друг двамата.

„Пожелах на Ромина да е жива и здрава, и все така добре да гледа децата ни“, сподели Тасевски, допълвайки, че за първи път от доста време той и жената на сърцето му са се наслаждавали спокойно един на друг, тъй като малчуганите са били поверени на грижите на баба им.

Както е известно, Дарко и Ромина са заедно от 2010-а година насам. Искрата пламти от тогава насетне, а през 2012-а година, двамата се вричат във вечна любов и вярност.

Няколко години по-късно футболистът и родната красавица се радват на щастлив и спокоен съвместен живот, а семейството им се увеличи с още двама членове, след като имат дъщеричка Дария и син Давид.