Капитанът на националния отбор Ивелин Попов се появи за кратко за своя Спартак Москва при победата над аматьорите от Спартак Налчик. Въпреки че шампионите бяха огромният фаворит в двубоя, те биха трудно в столицата, макар резултатът да беше 5:2. 

Попето започна мача на пейката, но се появи на терена 11 минути преди края на мястото на Денис Давидов. Изявите му до края на мча обаче не се запомниха с нищо, а и спартаковци вече си бяха осигурили класирането. 

Гостите далеч не се бяха предали още преди мача и поведоха изненадващо в резултата в 19-та минута с гол на Венямин Медников. Марио Пашалич обаче изравни в 30-та минута, а при 1:1 дойде и почивката. 

Московчани взеха нещата в свои ръце в началото на втората част, когато два бързи гола реализира Лоренсо Мелгарехо в 48-та и 52-та минути. Налчик обаче не се предаде и намали чрез Магомед Гугуев в 58-та минута и интригата се запази. 

След това на терена се появи Попето в 79-та минута и малко след това последва голът на успокоението за 4:2. Това всъщност беше автогол на Ислам Жилов. Точката на спора сложи Иля Кутепов в 89-та минута, оформяйки крайното 5:2. Така Спартак Москва е на четвъртфинал за Купата на Русия.