Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов се отличи за своя Спартак Москва срещу Криля Советов. Макар да започна мача на пейката и да се появи на терена само пет минути преди края, той успя да даде голов пас за оформянето на крайния резултат 3:1. 

Попето имаше леки проблеми след мачовете на "трикольорите", които предопределиха и мястото му на пейката за московчани. Все пак треньорският щаб реши да му гласува доверие за малко и той го оправда, слагайки точка на спора в тази битка. 

Иначе Сергей Корниленко даде преднина за Криля Советов в 49-та минута, но само в рамките на 60 секунди "спартаковци" сътвориха пълния обрат. Първо Софиян Хани изравни в 60-та минута, а в следващата атака Лоренсо Мелгарехо направи 2:1. 

Попето се появи на терена в 85-та минута на мястото на Роман Зобнин, а пет след това асистира на Луис Адриано за крайното 3:1. Така подпечата трите точки за тима си, който сложи край на черната серия без успех. 

След тази победа Спартак събра 22 точки на седмата позиция, докато Криля Советов е в зоната за плейаутите след края на сезона със своите 14 точки.