Селекционерът на Камерун Пол льо Гуен определи като „голямо разочарование” отпадането на неговия отбор от Световното първенство след загубата с 1:2 от Дания.

„Това е голямо разочарование, имахме толкова големи надежди. Мачът показа, че нашите надежди са били с основание. Това, което ни липсваше в мача, бе ефикасност пред вратата на съперника. Имахме много и то чисти голови положения, но не успяхме да ги реализираме. Въпреки техническите грешки и непохватността към края на срещата, аз имам чувството, че моите футболисти дадоха всичко от себе си тази вечер. Те направиха на терена всичко, което трябваше да направят. Съжалявам и за двата мача - с Япония и днес. Разбрах какво е неуспех на световно първенство по футбол”.

Запитан на пресконференцията дали ще подаде оставка, френският селекционер на камерунския отбор Пол Льо Гуен отговори: „Нямам никакво намерение да подавам оставка. Ръководителите ще се съберат през юли, когато изтича моят договор с камерунската федерация. Опитах се да направя всичко възможно за доброто на камерунския футбол. Не съжалявам за нищо, просто съм много тъжен за камерунския народ”.