Отборът с най-звездна селекция в американската МЛС -  Лос Анджелис загуби с 1:2 при гостуването на Далас. Джорджо Киелини, Гарет Бейл и съотборниците им допуснаха абсурден гол, какъвто се вижда рядко дори в детски мачове. Преди това пък още в началото на първото полувреме бе изгонен бранителят на ЛА - Райън Холинсхед. Гостите все пак поведоха с гол на Аранго в добавеното време на първото полувреме. 
 
12 минути преди края дойде най-куриозният момент. Аржентинецът Франко Ескобар фаулира играч на домакините недалеч от ъгловото флагче, но докато се разправяше с рефера, че не е имало нарушение, Далас изпълни прекия свободен удар бързо, хитро и късо, на позиция излезе Хесус Ферейра и изравняването бе факт. Гостите бяха напълно объркани и в края Далас вкара втори гол за победата с 2:1. Въпреки загобута Лос Анджелис води на Запад с 60 точки и със сигурност ще играе в плейофите. 
 
Отборът на Дейвед Бекъм - Интер Маями обаче ще пропусне решаващата част от сезона, след като загуби като гост на Чикаго с 1:3. Бившият нападател на Левски - Станислав Иванов не бе в групата на Файър. Титуляр за Интер Маями беше Индиана Василев, който има и  български паспорт. 
 
Още резултати от МЛС:
 
Ню Йорк Ред Булс - Ню Инглънд 2:1
 
Атланта - Торонто 4:2
 
Синсинати - Сан Хосе 6:0
 
Филаделфия - Орландо 5:1
 
Сиатъл - Остин 3:0
 
Хюстън - Спортинг Канзас 0:0
 
Колорадо - Ди Си Юнайтед 0:0
 
Портланд - Минесота 1:0