Италианският импресарио Мино Райола получи наказание да не практикува работата си в рамките на следващите три месеца. То беше наложено от Италианската футболна федерация и на практика важи само за дейността му на територията на Апенините. 

Това развръзва ръцете на мениджъра за всички останали точки на света, което означава, че бизнесът му няма да пострада особено, както и шумните сделки с негови клиенти през предстоящия летен трансферен прозорец. 

Двама от неговите футболисти се очаква да са в центъра на трансферни саги в следващите седмици и месеци. Това са Пол Погба, който все по-често е спряган с трансфер в Реал Мадрид от Манчестър Юнайтед, както и Матайс де Лихт, към когото интерес проявява половин Европа. 

Райола вече обяви, че ще обжалва санкцията си, но така или иначе няма големи възможности някой от неговите клиенти да се озове в Серия А, поне в началото на трансферния прозорец. А и наказанието му пада в началото на август и просто сделките за Италия може да се забавят с известно време, преди да се финализират.