Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е поискал агентът му да започне преговори за евентуален негов трансфер в Реал Мадрид. 

Погба вече е взел решение да напусне Манчестър Юнайтед и е заставил своя агент Мино Райола да води преговори с Реал Мадрид, информира „The Times“.

Райола отмени срещата, която трябваше да проведе през миналата седмица с представителите на Манчестър Юнайтед, на която трябваше да бъде обсъдена подновяването на договора на френския футболист.

Халфът е решил да напусне „Олд Трафорд“, тъй като смята, че след като се е върнал при „червените дяволи“ след трансфера от Ювентус нещата не са по-добри за английския клуб.

Знаейки, че Реал Мадрид иска да го привлече, Погба ще се опита да принуди Манчестър Юнайтед да го продаде.

Евентуален трансфер на „Сантиаго Бернабеу“ няма лесно да бъде реализиран, тъй като Погба има договор с Манчестър Юнайтед до лятото на 2021 година.

Сезонът стартира колебливо за Погба, най-вече заради конфликтите му с бившия мениджър на "червените дяволи" Жозе Моуриньо. След като Оле Гунар Солскяер седна на резервната скамейка, той получи повече шансове за изява.