Издънката на Ливърпул Марио Балотели ще получи последен шанс да възроди кариерата си. Той ще е в швейцарския Сион, като от клуба официално обявиха, че водят преговори с мърсисайдци за привличането му под наем до края на сезона. 

Информацията беше разпространена от президента на отбора Кристиан Константин. Това е на практика единственият отбор, който проявява реален интерес към 26-годишния нападател и който е готов да го спаси от "дълбокото замразяване" на пейката, което го очакваше на "Анфийлд". 

"Мога да потвърдя, че преговаряме за евентуален наем на Марио Балотели в Сион до края на сезона. Разговорите напредват, но не мога да ви кажа на какъв етап са стигнали. Ако е успешен, естествено, че първи ще научите", сподели Константин пред изданието "Тицинонюз". 

Марио Балотели беше предлаган къде ли не от личния си мениджър Мино Райола, но дори и той с връзките си не можа да му намери по-силен и известен клуб. Все пак по силите му беше да намери поне някакъв и така нападателят ще бъде пратен в Сион до края на сезона.