Бракът на рекордьора по отбелязани голове за Англия Уейн Рууни отново е застрашен. Но този път причината не е някоя от многобройните му изневери, а защото не може да спре поривите да пиянства по цяла нощ. 

Според вестник "Сън", половинката му Колийн го е заплашила с развод, ако не влезе в рехабилитационен център и се опита да преодолее зависимостта си към алкохола. Тя била притеснена от "саморазрушителното му поведение". 

Миналия уикенд Рууни беше уловен от папараците мъртво пиян в бар, където си говореше с барманката в явно неадекватно състояние. Той вече нееднократно е признавал, че има проблем с алкохола, а веднъж дори беше в рехабилитационен център, когато се напи до безпаметност след отпадането на Англия от Исландия на Евро 2016. 

А че Колийн му е бясна, наблюдателните таблоиди откриха веднага. Тя беше забелязана в магазин във Вашингтон без годежния си пръстен, който носи неизменно в последните близо 20 години и който е на стойност над 200 хил. паунда. 

Освен това, тя купила четири балона в сърцевидна форма и ги дала на четиримата си синове, които я чакали в колата. За Уейн, който шофирал автомобила, такъв подарък нямало. Дори тъщата на футболиста долетяла от Англия, за да му влее малко разум и да го накара да се справи с проблемите си с пиенето.