Колийн Рууни изглежда вече е на предела на силите си и заплаши да напусне съпруга си – Уейн Рууни след последната му измяна.

Бракът им „виси на косъм”, след като таблоидът „Сън” разкри, че нападателят е прекарал няколко часа в компанията на барманката Вики от Флорида.

Бясната Колийн Рууни е заплашила да си тръгне от САЩ, заедно с четирите им деца. Източник на изданието съобщава, че тя се почувствала отново унижена.

„Колийн никога не е била по-ядосана на Уейн”, споделя още източникът, който уточнява, че съпругата му не е вярвала, че футболистът отново ще се окаже в компанията на друга жена.

Уейн Рууни се развлича с барманка в САЩ

33-годишният Уейн Рууни седна на по чашка с барманката в късните часове по време на лагер със съотборниците си от ДС Юнайтед във Флорида, а след това се качи и в личния й автомобил. Всичко това обаче се оказа достояние на публиката чрез снимки.

Уейн Рууни е бил категоричен, че нищо не се е случило, но Колийн не повярвала на версията на играча. Съпругата му заподозряла нещо, тъй като телефонът на нападателя бил изключен по време на последния му гуляй на 3 февруари.