Култовият нападател Питър Крауч направи любопитно признание, което включва фактът, че всяка вечер си ляга с Дейвид Бекъм. Поводи за притеснение сред половинките на двамата англичани обаче няма, тъй като Крауч говори за серията от пижани на Бекс, която той пусна на пазара и която се продава доста добре.

Крауч призна, че позволява на съпругата си Аби Кланси да го облича всеки ден и явно пижаните на Бекъм влизат в това число.

"Бекъм има пижами и жилетки. Странно е, но имам няколко от тях. Аби избира дрехите ми. Тя е добра в това, което прави."

"Когато изляза и намеря дънки, които ми пасват, това е най-доброто чувство на света. Купувам колкото мога чифтове."

"Нали знаете, че Саймън Кауъл има екип от панталони и различни фланелки, и сигурно има стотици от тях? Е, аз имам стотици чифтове черни дънки. Стандартен съм с моите дрехи. Когато имаш нещо, което ти става, особено за някой като мен, това е най-важното."

Крауч разкри и нещо друго любопитно - че колата му е била открадната по-рано през седмицата и злосторникът е правил секс на задната ѝ седалка. "Някой всъщност я открадна и просто отиде на среща, имаше собствената си музика. Беше си пуснал собствения диск, мощна музика. Беше адски силна. Палтото на дамата му висеше на задната седалка. Беше лудост - той я бе откраднал за ден, извел момичето и след това я беше докарал до парка."