Култовият фен на Аржентина - Карлос Тула, открадна шоуто по време на церемонията по връчването на наградите The Best на ФИФА, която се проведе във Франция. Запалянкото излезе на сцената, за да вземе наградата, която привържениците на Аржентина спечелиха заради непрестанната им подкрепа за Лионел Меси и компания на Световното първенство в Катар, както и последвалите празненства в родината им след спечелването на титлата. 

Карлос изнесе дълга реч при получаването на наградата. Възрастният мъж от много години следва националния отбор на Аржентина по всички краища на света. В един момент националната му гордост проговори и той заяви: "Тук са най-добрите в играта в момента - селекционерът Скалони, вратарят Мартинес и Лионел Меси".

Gulliver/GettyImages
99 снимки

Думите му се харесаха изключително на Емилиано Мартинес, който бе обявен от мнозина за "лошото момче" на Мондиала, след като направи неприличен жест с наградата за вратар на Световното. В края на речта си Карлос Тула започна да бие силно по барабана, с който излезе на сцената и заслужи аплодисментите на цялата зала.