Цървена Звезда  даде сериозен отпор на Манчестър Сити. Сръбският гранд дори успя да поведе в края на първото полувреме, но през втората част „гражданите“ взеха своето и спечелиха срещата с 3:1.

Gulliver/GettyImages
30 снимки

Капитанът на тима от Белград Александър Драгович смята, че той и неговите съотборници ще се справят добре в Шампионска лига и бе доволен въпреки поражението от настоящия европейски клубен шампион.

„Мисля, че сериозно затруднихме Сити и ги накарахме да се потрудят доста, за да спечелят. Това е начина, по който трябва да се представяме, ако искаме да имаме успехи в Европа. Допуснахме загуба от най-силния отбор в света, а следващите двубои определено ще са доста важни за нас. Аз съм оптимист и вярвам, че можем да постигнем нещо повече в турнира. Няма как да зная дали ще излезем от групите или ще продължим в Лига Европа, но желанието на всички в клуба е да останем в турнирите и след нова година. Сега ще извадим позитивите, защото както вече споделих, наистина направихме труден живота на Сити и можем да излезем с високо вдигнати глави от този мач. Оставаме пределно концентрирани и продължаваме да гоним нашите цели“, каза Драгович.