Ужас! Млад играч на Аякс колабира на терена

Истински ужас сполетя отбора на Аякс по време на предсезонната контрола с германския Вердер. В 70-та минута на срещата на тревата се строполи младият играч на тима Абделхак Нури. Той имаше затруднено дишане и всички признаци за сърдечен проблем. 

Талант на Аякс бяга заради отнет номер

Медиците веднага се втурнаха към него да му оказват помощ. Те му оказаха помощ на място с дефибрилатори. Играчът беше вдигнат с хеликоптер от стадиона и откаран в болница, където специалистите да му обърнат по-сериозно внимание. 

Челси се пребори за подписа на талант от Аякс

Играчите на Аякс изпаднаха в истински шок и гледаха със сълзи на очи как се оказва помощ на 20-годишния им съотборник. Повечето от тях бяха покрили лицата си с екипите, като от треньорския щаб се опитваха да им вдъхнат кураж. 

"Все още се оказва спешна помощ на Абделхак Нури. Играчите са разтревожени за него. Положението изглежда сериозно, а когато имаме повече информация за състоянието му, ще я обявим веднага", написаха от Аякс в официалния си акаунта в Туитър. 

Впоследствие стана ясно, че заради светкавичната намеса на медицинските лица, състоянието на младия футболист е стабилизирано. Той отново има пулс и е контактен, но лекарите все още се въздържат от коментари и го държат под зорко наблюдение в реанимацията. 

Свързани материали

  • Талант на Аякс бяга заради отнет номер Талант на Аякс бяга заради отнет номер
  • vesti.bg vesti.bg
профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Аякс Холандия

Други