Авантюрата на Димитър Бербатов в Индия изглежда ще приключи скоро. Досегашният му клуб Керала Бластърс обмисля да се раздели с контузения български нападател, съобщава местното издание Sportskeeda.

Треньорът на Керала: Бербо има фатална елегантност

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед дойде с големи очаквания в тима, като подписа през август миналата година. От началото на сезона през ноември обаче приносът му е твърде малък и затова изглежда все по-вероятно договорът му да бъде разтрогнат. 

Бербатов пребори поредния проблем

Според изданието, още тази седмица предстоят разговори между представителите на българина и шефовете на клуба, инициирани от самото ръководство. На нея ще се търсят начини за раздяла по взаимно съгласие. 

Много ли е тежка травмата на Бербатов?

Керала Бластърс ще се опита да се освободи от контузения нападател, за да отвори място за нова чуждестранна звезда, с която да атакува позиция в Топ 4 и участие в плейофите за титлата напролет. 

Изследователят Бербатов

Бербатов подписа за една година, като според информациите от Индия, възнаграждението му за този период възлиза на 1 млн. долара. Той изигра само шест мача за тима си със скромните 361 минути в тях, а за краткия си престой във втората най-многолюдна държава се контузи три пъти.