Българският нападател Димитър Бербатов така и не може да блесне изцяло в индийския шампионат, а причината е, че постоянно е преследван от травми. Благоевградчанинът и в момента е в лазарета на своя Керала Бластърс. 

Той се контузи само преди няколко дни, но тимът му се справя перфектно и без него, като записа две поредни победи. И все пак, всички фенове се чудят дали е сериозна новата му травма. Хубавата новина е, че тя е лека, но наставникът Дейвид Джеймс не пожела да разкрие колко точно време ще се възстановява звездата му. 

"Не, контузията му не е сериозна. Колкото до ситуацията с него, тя е такава за всеки един играч. Когато се налага, винаги ще ротирам състава и никой не е застрахован. Бербатов прави на терена точно това, което се изисква от него и за което е получил указания."

"Когато той не е на терена, някое друго от момчетата изпълнява функциите му. Имам състав, пълен с жадни за изява футболисти и разчитам на всеки един от тях", сподели Дейвид Джеймс след победата над Мумбай Сити с 1:0.