Една от играещите легенди на световния футбол Кристиано Роналдо разкри кога може да се очаква да окачи бутонките на пирона. Той вече е на 34 години и този момент, за съжаление на всички фенове на спорта, наближава със страшна сила. 

Според португалеца, краят на дните му като активен спортист може да дойде дори в края на този сезон, но може да дойде и след пет години. По всичко изглежда, че все още не се е замислял сериозно върху тази тема, въпреки че вече е на сериозна футболна възраст. 

"Честно казано, мога да сложа край и сега, може и да играя, докато стана на 40. Искам само да се наслаждавам на момента и да практикувам футбола с удоволствие", заяви голямата звезда на Ювентус пред португалската телевизия TVI. 

Новият сезон за него все още не е започнал на практика, тъй като "старата госпожа" открива кампанията си този уикенд. 34-годишният футболист е изиграл 998 официални мача в кариерата си и още до края на месеца ще влезе в престижния Клуб 1000 на играчите, които имат четирицифрен брой срещи в кариерата си.