Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отново напомни за пиперливия си нрав. Разочарован от равенството 2:2 със Стоук Сити, португалецът се ядоса на неудобен въпрос от репортер на BBC и прекъсна интервюто му, тръгвайки си най-безцеремонно.

След последния съдийски сигнал на „Британия“, Моуриньо отказа да се ръкува с мениджъра на Стоук Марк Хюз, докато в същото време подаде ръка на всеки един от неговия щаб. Въпросът на репортера бе свързан именно с тази ситуация, а това определено подразни португалеца.

Специалния за пореден път не уважи английските традиции

„Искам да бъда любезен с вас и предпочитам да не отговарям на този въпрос, защото вашият въпрос е лош. Въпросът е лош, защото изглежда, че вината е моя. Това е мой проблем, а вашият въпрос не е коректен. Съжалявам“, сподели Моуриньо и си тръгна.

В друго интервю за BT Sport по-късно, португалецът сподели: „Не говоря за глупави неща. Твърде стар съм за това. Глупавите неща са за глупавите хора.“

Моуриньо и Марк Хюз имаха пререкания по време на мача, като явно именно това е подразнило португалеца, който не пожела да се ръкува с колегата си след края на мача.