Авантюрата на Димитър Бербатов в индийския футбол към момента е пълен провал, но има вероятност това да не е последната дестинация в кариерата му. Според бразилски издания, той ще премине по-късно тази година в местния Вашку да Гама. 

Отборът от Рио де Жанейро стяга сериозна селекция за следващия сезон в местния футбол, като вече ангажира един ветеран за атаката си. Това е камерунската звезда Самуел Ето'о. Но сега се спряга и Бербо. 

Засега информацията не е потвърдена от клуба, както и от официални лица, свързани с двете страни. Но дори и само слух, тя вече предизвика сериозна еуфория сред феновете на тима от Рио, които вече дори промениха информацията в португалската версия на Уикипедия, касаеща Бербатов, и там той е вече написан като играч на Вашку да Гама. 

Променената португалска версия на Уикипедия

източник: Скрийншот Уикипедия

Иначе евентуален трансфер на Бербо в Бразилия не би му попречил да доиграе сезона в настоящия си клуб Керала Бластърс. В Индия сезонът свършва в началото на март, а ако Керала стигне плейофите, ще се удължи до началото на април. В Бразилия кампанията пък стартира на 15 април.