Вече бившият капитан на националния отбор Ивелин Попов е категоричен, че и той, и съотборниците му в Ростов са заредени с изключителен хъс и спортна злоба, въпреки че навлязоха в ужасна серия без победа. Сега им предстои мач с Урал на Николай Димитров, който играе страхотен футбол напоследък. 

"Мисля, че хъсът и спортната злоба са задължителни за всеки един футболист не само по време на мач, но и по време на тренировка. И аз, и съотборниците сме заредени с много спортна злоба и сме готови да я покажем на терена, за да зарадваме феновете си."

"Те са винаги с нас и ни подкрепят постоянно, затова сме длъжни да им се отплатим. Предстои ни важен мач с Урал, който играе хубав и атакуващ футбол и на мен лично ми харесват много. На публиката определено ще ѝ интересен такъв двубой", заяви Попето. 

В момента в Ростов е много студено, а с напредване на зимата в Русия ще става още по-ледено и за голяма част от чужденците в страната тези кръгове в края на ноември и началото на декември са истинско изпитание. Но явно не и за Ивелин Попов. 

"Няма какво толкова да го мисля студа. Просто се обличам по-дебело на тренировките. По време на мач нямаш време да усетиш студа. Тогава адреналинът те е завладял и не мислиш за времето, а за случващото се на терена", сподели Попето.