Легендата Диего Марадона се присъедини към фенското недоволство от избора на Мадрид за град-домакин на отложения финал реванш за Копа Либертадорес между Ривър Плейт и Бока Хуниорс.

Причината са скъпите самолетни билети от Буенос Айрес до Мадрид, които правят присъствието на стадиона на местните фенове почти невъзможно.

Проверка на "As" показва, че директни полети с отиване на 7 декември и връщане 3 дни по-късно струват близо 3 хиляди евро. Полетът продължава около 11 часа.

По-евтина версия включва прекачване и престой на други летище от минимум 15 часа. В такъв случай цената може да бъде смъкната до малко над 1000 евро.

"Това е изключително глупаво. Какво да правя, ако искам да заведе семейството си на мача? Знаете ли колко струва полетът до Мадрид? Трябваше просто да се вземат необходимите мерки и мачът да се играе там, където беше предвидено", заяви Марадона.

От CONMEBOL разчитат на факта, че в Испания има огромен брой аржентинци и не би трябвало да бъде проблем трибуните на "Бернабеу" да бъдат напълнени.

Ривър губи домакинското си предимство на "Бернабеу"

Бока продължава да се бори за служебна победа