Отборът на Манчестър Юнайтед следи нападателя на Евертън Ричарлисон като алтернатива на звездата на Бенфика Дарвин Нунес. „Червените дяволи“ са един от множеството топ европейски клубове, които се надяват да привлекат уругвайския нападател на „лисабонските орли“ това лято.

Нунес, който има 32 гола през този сезон във всички турнири, се е превърнал в цел №1 на Ман Юнайтед за лятото. 22-годишният уругваец обаче се очаква да се присъедини само към отбор, който играе в Шампионската лига през следващия сезон, а в момента „червените дяволи“ е седми във Висшата лига.

Gulliver/GettyImages
92 снимки

Италианският трансферен гуру Фабрицио Романо сега съобщава, че Ричарлисон се разглежда като алтернатива, ако трансферът на Нунес пропадне.

24-годишният бразилец, който играе в Англия от 2017 година, има 54 гола по време не престоя си в Уотфорд и Евертън. Настоящият сезон обаче не е толкова успешен за Ричарлисон, който отбеляза само седем попадения във всички турнири, а „карамелите“ се борят и за своето оцеляване в елита.

Твърди се обаче, че Ричарлисон е изцяло фокусиран върху това да помогне на Евертън да остане във Висшата лига, като все още не са водени каквито и да е било разговори за евентуален трансфер на бразилеца на „Олд Трафорд“.